Σοκαρισμένος είναι ο αδερφός της 15χρονης που πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο της Θήβας  όπου μεταφέρθηκε το πρωί με κορωνοϊό ενώ την ίδια ώρα η μητέρα του είναι διασωληνωμένη στον «Ευαγγελισμό».

«Ήταν θετική στον κορωνοϊό και όταν μετά από τρεις μέρες πήγε στο νοσoκομείο για τον καθιερωμένο έλεγχο, της βρήκαν οι γιατροί το οξυγόνο σε κανονικά επίπεδα και δεν χρειάστηκε περαιτέρω φροντίδα. Την εξέτασε κι ένας γιατρός στο νοσοκομείο της Θήβας και της είπε ότι είχε φαρυγγιτίδα. Της έδωσε κάποια φάρμακα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αδερφή μου ήταν στο σπίτι με 39 πυρετό και έντονο βήχα. Παρέμενε στο σπίτι με βάση τις οδηγίες των γιατρών πάντα.

Σήμερα το πρωί , την μετέφερε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.Ο πατέρας μου έχει και αυτός κορωνοϊό αλλά με ήπια συμπτώματα. Η μητέρα μου είναι σε καταστολή στον Ευαγγελισμό και δεν γνωρίζει τίποτα για το θάνατο της αδερφής μου. Εύχομαι να μας λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά η μανούλα μου.

Η αδερφή μου ήταν ό,τι πολυτιμότερο είχα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς η αδερφή μου. Aυτό που θέλω να πω είναι ότι όσοι είστε συνωμοσιολόγοι και εναντίον  της πανδημίας σκεφτείτε το πάρα πολύ καλά. Έχασα την 15χρονη αδερφή μου από τον ιό και παρακαλώ το Θεό να σώσει τη μητέρα μου», είπε στο protothema.gr o  αδερφός της 15χρονης.

Πηγή: newsone.gr