Θανάσιμα τραυματίστηκε ένας άνδρας στο Κερί της Ζακύνθου, όταν το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε, κατά την διάρκεια ενός καυγά, εκπυροκρότησε. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην ορεινή τοποθεσία Μυζήθρες, όπου βρίσκεται ένα μικρό σπίτι ιδιοκτησίας ενός 82χρονου άνδρα, στον οποίο ο 45χρονος έπρεπε να καταβάλει χρηματική αποζημίωση βάσει δικαστικής απόφασης. Ο 45χρονος πήγε να μιλήσει με τον ηλικιωμένο, το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο ξέσπασε άγριος καυγάς. Τότε, ο 45χρονος βγήκε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να αρχίσει να καταστρέφει ό,τι βρήκε μπροστά του.

Μάλιστα άρπαξε ένα δίκαννο του ηλικιωμένου και άρχισε να το χτυπάει δυνατά στο πάτωμα και στον τοίχο προσπαθώντας να το σπάσει. Όμως, το όπλο ήταν γεμάτο και εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν στο αριστερό πόδι τον 45χρονο και να κόψουν τη μηριαία αρτηρία προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία! Φίλοι του θύματος τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Ο άτυχος 45χρονος άφησε ορφανά δυο παιδιά ηλικίας 10 και 3 χρόνων που είχε αποκτήσει με την 33χρονη σύζυγό του!

Ο 82χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για πλημμελή φύλαξη οπλισμού, ενώ κατασχέθηκαν το δίκαννο και άλλες δύο κυνηγητικές καραμπίνες που βρέθηκαν στο σπίτι.

Πηγή: newsone.gr