Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 11 Ιανουρίου 2021, οι «Άγριες Μέλισσες» ξεκινούν και πάλι τη θριαμβευτική τους πορεία στην Prime Time ζώνη του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μαζί με την επιστροφή της σειράς θα γίνει και μία επιστροφή χαρακτήρων που είχαμε δει στα προηγούμενα επεισόδια και δεν γνωρίζαμε αν τελικά θα τους ξαναδούμε στις «Άγριες Μέλισσες». Οι φήμες για την επιστροφή των συγκεκριμένων ηρώων της σειράς υπήρχαν καιρό και πλέον η Δήμητρα Καλφούντζου τις επιβεβαίωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της για την εκπομπή, σύντομα στις «Άγριες Μέλισσες» θα ξαναδούμε τους: Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρας), Ζωρζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης). Ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και όπως καταλαβαίνεις η παρουσία του στο Διαφάνι δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αντίθετα θα προκαλέσει αναστάτωση και εξελίξεις στην ζωή των πρωταγωνιστών της σειράς. Η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να συναντήσει ξανά τον Μελέτη και να τον πολιορκήσει. Όσο για τον Λάζαρο Γκούμα, εκείνος επιστρέφει για καλό στο χωριό και θα προσπαθήσει να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη.

Θα συνεχιστούν και με τρίτο κύκλο οι «Άγριες Μέλισσες»;

Μιλώντας για τον Βόσκαρη, ο ηθοποιός που τον υποδύεται, ο Βασίλης Μπισμπίκης, είναι ο τελευταίος εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον της σειράς. Θυμίζουμε ότι πρόθεση των δημιουργών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ειδικά της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη, ήταν η σειρά να ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο της, ωστόσο γίνεται τελευταία αρκετή συζήτηση για το αν θα ήταν καλύτερο να συνεχιστεί η μεγάλη επιτυχία του ANT1 και για τρίτη σεζόν.

«Σ’ εμάς αυτή τη στιγμή δεν έχουν πει ότι δεν θα συνεχίσουμε όπως λέγεται, από την άλλη όμως είναι και νωρίς για να μας πουν οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στις φήμες, ο Βασίλης Μπισμπίκης στο περιοδικό Gala.

Βέβαιη για την τρίτη σεζόν «Άγριες Μέλισσες» εμφανίστηκε πάντως η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ την επιθυμία της να συνεχιστεί η σειρά έχει εκφράσει και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» οι τελικές αποφάσεις των σεναριογράφων θα παρθούν τον Ιανουάριο, με το νέο έτος. Αναμένουμε να μας ανακοινωθούν, λοιπόν.

ladylike.gr

Πηγή: newsone.gr