Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με το Survivor και με παίκτες όπως ο Τριαντάφυλλος που λατρεύονται σχεδόν σαν ήρωες. Η δημοφιλία του είναι που κάποιος θαυμαστής του αποφάσισε να κουρευτεί και να σχηματίσει το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου στο κεφάλι του.

Να θυμίσουμε πως όσον αφορά την μεταμόσχευση των δικών του μαλλιών ο Τριαντάφυλλος είπε στο Love it:
«Τώρα το μαλλί έχει βγει. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες για να φυτρώσουν. Το είχα έννοια. Στο Μαϊάμι ήρθε και με αγκάλιασε ο Κόρο και μου είπε πως τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν. Είναι καλό παιδί με καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται.»

Και τόνισε: «Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμασταν στην παραλία και είπα στον Κόρο και στον Ασημακόπουλο πως θέλω να τους κάνω ένα δώρο όταν βγούμε. Και τους είπα ό,τι θέλετε. Μέχρι 2.000 ευρώ σας κάνω δώρο.»!

Και δεν δίστασε να πει ο Τριαντάφυλλος: «Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό. Εγώ τους είχα πει από εκείνη τη στιγμή πως ό,τι λέω θέλω να καταγράφεται. Και ο Ασημακόπουλος μου έχει πει πράγματα τρελά, αλλά δε θα τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσήξει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν έφταιγα εγώ που δεν έτρωγε, έφταιγε ο Σάκης.»!

in.gr

Πηγή: newsone.gr