Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, γνωστός και ως Ντάφυ, ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που έδωσε χαρακτήρα στο φετινό Survivor.

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, ο γνωστός τραγουδιστής εξακολουθεί να απασχολεί τα ελληνικά media, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν την επόμενη του κίνηση μετά το Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στις κάμερες κι αποκάλυψε την συνεργασία που έκλεισε σε νυχτερινό κέντρο, μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στο Survivor.

Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τα έχουμε βρει σε όλα με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο και θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate και δεν ξέρω με ποιον μαζί. Είμαι σε στούντιο για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το τραγούδι. Είμαι χαρούμενος γιατί με τον κύριο Τσακουμάκο ταιριάζουμε σε πολλά. Αν είναι ο Γιώργος Λιβάνης στο Κέντρο Αθηνών και θα έρχεται εκεί κι η Μαριαλένα με τον Σάκη. Δεν έχω μιλήσει μαζί του.

Θα πούμε και κάτι με τους Alcatrash τώρα στα MAD, το Σπάω τα ρολόγια με καινούριους ήχους. Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι και δεν ήρθα να το παίξω με το ποιοι καλλιτέχνες θα είναι μαζί μου. Δεν έχω συζητήσει κάτι τηλεοπτικό».

in.gr

Πηγή: newsone.gr