Στενός φίλος και συνεργάτης του γνωστού τραγουδιστή μίλησε για τις δυσκολίες που έχουν σημαδέψει τη ζωή του Τριαντάφυλλου και τον πόνο της μητέρας του που παρακολουθεί το παιχνίδι

Ο Τριαντάφυλλος έχει απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές με την παρουσία του στο φετινό Survivor.

Σήμερα (5/4), ο στενός του φίλος και συνεργάτης, Μιχάλης Σαράντης, μίλησε ζωντανά στο Happy Day αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του γνωστού τραγουδιστή, αλλά και τα συναισθήματα της μητέρας του που παρακολουθεί από την τηλεόραση το ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε, αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του πατέρα του καλλιτέχνη, όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα», είπε ο Μιχάλης Σαράντης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν λίγο καιρό ο Τριαντάφυλλος είχε μιλήσει στο Survivor για τον θάνατο του πατέρα του, λέγοντας:

«Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου τόσα χρόνια. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα».

in.gr

Πηγή: newsone.gr