Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τρίκαλα: Σοκ για τον θάνατο της 15χρονης -«Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες», λέει ο...

Τρίκαλα: Σοκ για τον θάνατο της 15χρονης -«Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες», λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

51
0

Απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης μαθήτριας από τον Βύρωνα σε νυχτερινό κέντρο των Τρικάλων, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Το κορίτσι διασκέδαζε με τους συμμαθητές του, όταν γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.

Μιλώντας στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων τη μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη συνέδεσαν σε εξωτερικό βηματοδότη, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να την κρατήσει στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν το βράδυ στο νοσοκομείου Τρικάλων, όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους για τον θάνατο του παιδιού τους. Ο κ. Γρηγορίου σημείωσε, ακόμα, ότι στον χώρο υπήρχε γιατρός, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη μαθήτρια. Στο πλευρό των συμμαθητών της βρίσκονται ψυχολόγοι.

Πηγή: newsone.gr