Ένας πύθωνας μήκους τριών μέτρων προκάλεσε αναταραχή στους πελάτες ενός σουπερμάρκετ στο Σίδνεϊ, καθώς εμφανίστηκε πίσω από ράφι με μπαχαρικά, με εκπρόσωπο της αλυσίδας να αναφέρει ότι ήταν ένας «ασυνήθιστος πελάτης που ξεγλίστρησε» μέσα στο κατάστημα.

«Μόνο στην Αυστραλία!», έγραψε στο Facebook μια χρήστης, η οποία κοινοποίησε βίντεο με το τεράστιο φίδι εντός του σουπερμάρκετ.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η Χελέινα Άλατι, η οποία επίσης ψώνιζε στο εν λόγω σούπερ μάρκετ, βρισκόταν μπροστά από τα μπαχαρικά όταν ξαφνικά γύρισε το κεφάλι της προς τα δεξιά και είδε τον πύθωνα «μόλις 20 εκατοστά» από το πρόσωπό της.

«Ήθελε απλά να πει ένα γεια» δήλωσε η ίδια. «Δεκάδες άνθρωποι πρέπει να πέρασαν από δίπλα του» πρόσθεσε.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Όταν είδαν το φίδι, οι υπάλληλοι του σουπερμάρκετ «αντέδρασαν γρήγορα και ψύχραιμα» προκειμένου να αποκλείσουν το σημείο για την ασφάλεια των πελατών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αλυσίδας.

Η Άλατι, η οποία παλαιότερα ήταν εθελόντρια διασώστης άγριων ζώων και εξοικειωμένη με τα φίδια, βρήκε τον απαραίτητο εξοπλισμό από το σπίτι της που είναι κοντά στο σουπερμάρκετ, και κατάφερε να απομακρύνει με ασφάλεια το φίδι, το οποίο δεν είναι δηλητηριώδες, αφήνοντάς το αργότερα ελεύθερο σε μια κοντινή θαμνώδη έκταση.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsone.gr