Ο διάσημος ηθοποιός Τζέικ Γκίλενχαλ  μοιράστηκε λεπτομέρειες από τα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών με την Τζένιφερ Άνιστον στην ταινία The Good Girl, το 2002.

Αφορμή στάθηκε στο σχόλιο ενός παρουσιαστή, ο οποίος είπε στον διάσημο ηθοποιό πως πρέπει να ήταν «βασανιστήριο» οι ερωτικές σκηνές με την όμορφη ηθοποιό.

«Ναι ήταν πραγματικό μαρτύριο» απάντησε αστειευόμενος ο Τζέικ Γκίλενχαλ.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι στο γύρισμα τέτοιων σκηνών δεν υπάρχει τόσο πάθος όσο νομίζουν οι θεατές.

«Οι ερωτικές σκηνές είναι πολύ άβολες» είπε, «γιατί υπάρχουν στο ίδιο δωμάτιο τριάντα, μπορεί και πενήντα άτομα που παρακολουθούν. Δεν είναι καθόλου αυθόρμητες σκηνές, είναι μια περίεργη χορογραφία που πρέπει να κάνεις μπροστά στην κάμερα. Δεν ένιωθα καθόλου άνετα.»

Η Τζένιφερ  Άνιστον όμως ήταν αυτή που.. «έσωσε» την κατάσταση.

«Θυμάμαι ένα μαξιλάρι.. Ναι, χρησιμοποιήσαμε την τεχνική με το μαξιλάρι.. Η ίδια η Τζένιφερ μου το είπε πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Μου είπε, θα βάλω ένα μαξιλάρι εκεί, δεν κατάλαβα τί εννοούσε, αλλά όταν ξαπλώσαμε είχε βάλει ένα μαξιλάρι ανάμεσά μας. Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν αρκετοί ηθοποιοί σε τέτοιες σκηνές.» δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος παλιότερα είχε εκμυστηρευτεί ότι ήταν ερωτευμένος για χρόνια με την όμορφη ηθοποιό.

in.gr

Πηγή: newsone.gr