Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη», βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Τζένη Μπότση.

Η αγαπημένη ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στη σειρά “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” του Mega μίλησε για την κόρη της Αλίκη, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

«Όταν γέννησα το είπα. Δεν φοβήθηκα, απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία τον γύρω μου», δήλωσε για την εγκυμοσύνη της που κατάφερε να κρατήσει μυστική μέχρι τη γέννηση της κόρης της.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου. Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα μου γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας και η Αλίκη. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου ξεκινούν από άλφα τα ονόματα τους. Οπότε είπαμε να βρούμε ένα όνομα από άλφα που κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα και βγήκε Αλίκη», ανέφερε η Τζένη Μπότση για το πώς επέλεξαν να δώσει αυτό το όνομα στην κόρη της.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr