Η ηθοποιός μπορεί να έχει επιλέξει να χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έκανε μια κατάθεση ψυχής για την τραυματική εμπειρία της από τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ημία καταγγελία διαδέχεται την άλλη για τον Γιώργο Κιμούλη, με τη Ζέτα Δούκα να έχει ανοίξει για τα καλά τον ασκό του Αιόλου. Σήμερα έκανε και η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου, μια κατάθεση ψυχής για την πιο δύσκολη συνεργασία όπως η ίδια αποκαλύπτει, που είχε ποτέ. Μάλιστα καταλαβαίνει κανείς ότι ίσως είναι και ο λόγος που απέχει συνειδητά από τον χώρο του θεάτρου.

Ήταν εκείνη που το 2007, είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα καιπαρακάτω περιγράφει πόσο δύσκολα πέρασε, δίνοντας και μια συμβουλή στον κο Κιμούλη… Να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.

Διάβασε όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δεν είχα σκοπό να μιλήσω. Απέχω συνειδητά απο τον χώρο του θεάτρου εδώ και πολλά χρόνια…
Η έκταση όμως που έχει πάρει το θέμα είναι μεγάλη και με έκανε να αισθανθώ ότι οφείλω και εγώ να καταθέσω την δίκη μου εμπειρία. Ήταν η χειρότερη, η πιο δύσκολη συνεργασία που είχα στα 10 χρόνια που ήμουν ηθοποιός.
Το 2007 δέχτηκα πρόταση απο τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μολις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιωτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιολας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρις να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Δε με πτόησε η κακή του φήμη ούτε ότι έπρεπε σε 5 μόλις ημέρες να ανεβεί η παράσταση. Ξεπέρασα τον εαυτό μου και κάναμε πρεμιέρα με υποβολέα. Λιγες μέρες κράτησε η χαρά μου γιατί μολις κατέκτησα το κείμενο και απέκτησε η παράσταση ροή άρχισαν σταδιακά τα προβλήματα πάνω στη σκηνή. Έζησα πολύ δύσκολες στιγμές. Ένα Σάββατο μάζεψα τα πράγματα απο το καμαρίνι μου και έφυγα. Την επόμενη μερα το θέατρο έμεινε κλειστό. Με έπεισε να γυρίσω ο κύριος Παυλάκης, επιχειρηματίας του θεάτρου, διαβεβαιώνοντας με ότι θα μου ζητήσει συγνώμη και ότι η επιχείρηση θα έχει έναν δικό της άνθρωπο να παρακολουθεί απο κοντά ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ακραίο. Έτσι και έγινε, μου ζητησε συγνώμη παρουσία του κ Παυλάκη αλλά και του δικηγόρου του κ Καπερνάρου και δεσμεύτηκε μπροστά τους για μια ομαλή συνεργασία στο μέλλον. Τον πίστεψα και επέστρεψα. Λαθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη απο αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr