Τη δική της θέση σχετικά με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από το θίασο όπου πρωταγωνιστούσε λόγω εμβολίου εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα.

Για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν επιθυμούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε τηλεφωνικά με τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία τοποθετήθηκε ανοιχτά για το γεγονός, παίρνοντας μάλιστα, το μέρος του.

«Δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Η τέχνη είναι πιο πάνω και από την πολιτική. Σαφώς και να τηρούμε τα μέτρα, αλλά εγώ είμαι εναντίον όταν στην τέχνη διαφοροποιείται ποιοι θεατές θα μπούνε μέσα και ποιοι όχι. Γιατί στο θέατρο αυτή η διαφοροποίηση; Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη, γιατί συμφωνώ μαζί του.

Το μόνο που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι δεν πρέπει να μείνουν χωρίς χρήματα οι άνθρωποι που εργάζονταν εκεί. Αυτό είναι τραγικό. Αν μπορεί να τους καλύψει, χίλια μπράβο», δήλωσε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Εκτός από την ηθοποιό, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν ταχθεί υπέρ ή κατά της απόφασης του ηθοποιού.  Μεταξύ αυτών η Αθηναΐς Νέγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κ.α.

Δείτε το βίντεο

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr