Τις περιοδείες σε όλη την χώρα συνεχίζει, ενόψει των εθνικών εκλογών, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Διατηρώντας υψηλούς τόνους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25 κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δε θα σχολιάσω αυτό που είπε, χθες, ο κ Τσίπρας. Λυπάμαι, γιατί για κάποιο καιρό συμπορευτήκαμε όμορφα σε έναν ωραίο αγώνα. Με οποιονδήποτε έχω συμπορευτεί, έστω και για μια μέρα σε έναν ωραίο αγώνα με θλίβει να βλέπω μια ηθική τσουλήθρα, μια ηθική κατηφόρα».

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Βαρουφάκης από την Κόρινθο, αναφέρθηκε και στην πρόταση του κόμματος του για τις εναλλακτικές συναλλαγές, το σχέδιο «Δήμητρα» λέγοντας ότι υπήρξε στόχος να τους αποκηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «στόχος ήταν “ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αποκηρύξει”, όπως έκανε χθες και να πάρει πίσω την πρόταση για προοδευτική διακυβέρνηση».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επανέλαβε άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να μπει σε καμία συνεργασία με κανένα κόμμα αποκλείοντας κάθε περιθώριο συγκυβέρνησης.

Ανακοίνωσε επιπλέον το ψηφοδέλτιο της περιοχής, στο οποίο συμμετέχουν ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος, η Μαρία Δημητριάδη, ο Γιώργος Θαλασσινός, η Μαρία Μπρακούλια, η Μαίρη Ρίσκα και ο Γιώργος Φρατέλος.

Πηγή: newsone.gr