Θρήνος στην τοπική κοινωνία της Λαμίας αλλά και για την οικογένεια της ελληνικής αστυνομίας στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Ο νεαρός αστυνομικός και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ο 45χρονος Γιάννης Χαραλάμπους “έφυγε” από τη ζωή.

«Έφυγε» νωρίς ο 45χρονος Γιάννης Χαραλάμπους

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 45 ετών, ο Αρχιφύλακας Γιάννης Χαραλάμπους.

Υπηρετούσε στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Ο Αρχιφύλακας έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν παντρεμένος με ένα ανήλικο παιδί.

Όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον χαρακτήρα του και το πόσο καλός άνθρωπος ήταν.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας για τον 45χρονο Γιάννη Χαραλάμπους

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 45χρονου Γιάννη Χαραλάμπους έκανε γνωστή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας με ανακοίνωση της:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απροσδόκητη απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου μας, Αρχιφύλακα Χαραλάμπους Ιωάννη του Δημητρίου, ο οποίος, δυστυχώς, αφού πάλεψε θαρραλέα με την επάρατη νόσο, έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Γιάννης, ο Γιαννάρας μας, όπως τον φωνάζαμε όλοι, τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας. Εδώ και δύο χρόνια έδινε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ένας αγαπητός σε όλους μας συνάδελφος, ο οποίος τίμησε με ήθος και επαγγελματισμό το λειτούργημα του Αστυνομικού.

Οφείλουμε, ως ύστατο χαίρε, να αναφερθούμε στο ήθος που τον χαρακτήριζε και στην ακεραιότητά του ως φίλο και συνάδελφο, χαρακτηριστικά που θα λείψουν και έτσι πάντα θα τον θυμόμαστε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο Θεός να τον κατατάξει εν σκήναις δικαίω, να αναπαύσει την ψυχή του και ας είναι ελαρφύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό Παράδεισο, Γιάννη…»

Συγκινητικά τα μηνύματα των φίλων του

Γιάννη μας άφησες νωρίς… Καλό παράδεισο αδερφέ…

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας, στις 16:00.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί – κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Πηγή: newsone.gr