«Φουντώνουν» συνεχώς τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν χωρίσει.

Τα νέα δημοσιεύματα πυροδότησαν οι χωριστές καλοκαιρινές διακοπές που φαίνεται να κάνει αυτήν την χρονική περίοδο το ζευγάρι. Να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος γύρισε πριν λίγο καιρό από τα γυρίσματα του νέου παιχνιδιού «Asia Express» που αναμένεται να προβληθούν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Παράλληλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει αποτραβηχτεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας, είναι αφοσιωμένη στις επιχειρηματικές δραστηριότητές της.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι χωριστές καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στα όμορφα Κύθηρα, ενώ την ίδια στιγμή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στην Κρήτη.

Βέβαια να αναφέρουμε πως το ζευγάρι, μετά και την επιστροφή του Βασάλου από την Ασία πραγματοποίησε κοινή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είχαν βρεθεί και μαζί στα Νέα Στύρα Εύβοιας, όπως αποκάλυψε ο γνωστός γυμναστής, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η παραγωγή του ριάλιτι «Survivor All Star» έχει έρθει σε επαφή τόσο με τη δημοσιογράφο Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τους πρότεινε να πάρουν μέρος στον κύκλο της νέας σεζόν, καθώς ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr