Η τηλεπαρουσιάστρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το «Ακροπόλ» αφού ο γνωστός ηθοποιός την ενημέρωσε ότι δεν θα έπαιζε αν δεν έφευγε

Μπορεί η κυβέρνηση να έδωσε ουσιαστικά «συγχωροχάρτι» με δήθεν δήλωση καταδίκης από τον Γιάννη Οικονόμου στην έφοδο στη σκηνή της Σάσας Σταμάτη συνοδεία μπράβων στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ωστόσο κάποιοι δεν ανέχονται και δεν ξεχνούν αυτή την πρωτοφανή απόπειρα λογοκρισίας.

Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Έτσι, σύμφωνα την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρωταγωνιστής το περασμένο Σαββατοκύριακο έκανε γνωστό στην τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφο των Παραπολιτικών ότι είναι ανεπιθύμητη στη δική του παράσταση, διώχνοντάς την από το θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, η Σάσα Σταμάτη πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Λίγο αφότου η Σάσα Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά: «Ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Πολιτισμού συνεχίζει να σιωπά εκκωφαντικά για το απαράδεκτο περιστατικό, ενώ το θέμα έχει φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ με επίκαιρη ερώτησή του στη Λίνα Μενδώνη.

Πηγή: newsone.gr