Από τον πετυχημένο ρόλο του στις «Aγριες μέλισσες» του ΑNT1, στον «Σασμό» του Alpha! O ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Τραϊφόρος, ανιψιός της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, μπήκε στο «χωριό» της τηλεοπτικής βεντέτας που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο Βασίλης Τραϊφόρος, που έχει αφιερώσει τη ζωή του γράφοντας τις βιογραφίες και διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη των αείμνηστων θείων του, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

«Με κάλεσαν από την παραγωγή για να συμμετέχω ως guest, όπου στη συνέχεια θα γίνει ρόλος. Κάνω τον μπαρμπα-Αλέκο, έναν Κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις. Στη σκηνή που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον Τάσο Νούσια, τον Μιχάλη Αεράκη που κάνει τον παπά, τον Δημήτρη Λάλο, τον Σταμάτη Κακαβελάκη που κάνει επίσης τον χωρικό, τον Στάθη Μαντζώρο και τον Στρατή Χατζησταματίου που κάνει τον σερβιτόρο» λέει ο ηθοποιός και συγγραφέας.

mg 7099 485x322 1

«Τα γυρίσματα έγιναν στην Παιανία σε φυσικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη αυλή. Είναι πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στη σειρά και είμαι σε αναμονή να με καλέσουν, διότι, όπως μου είπαν, δεν πρόκειται για guest εμφάνιση αλλά για ρόλο. Ο συγγραφέας Σταύρος Πετρουλάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα της σειράς είναι πολύ δυνατό! Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τραϊφόρος.

Επίσης, ο ηθοποιός που έχει παίξει για 20 επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες», υποδυόμενος τον υφυπουργό Σταματέλο που έσωσε τον Δούκα από τη φυλακή, μιλάει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη σειρά: «Εάν χρειαστεί να σώσω πάλι κάποιον από τη φυλακή, ίσως επιστρέψω» λέει στην «Espresso», χαριτολογώντας.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr