Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εδώ και χρόνια έχουν χωρίσει όμως η υποκριτική τους φέρνει και πάλι κοντά. Οι δυο ηθοποιοί 11 χρόνια μετά την «Πολυκατοικία» θα συναντηθούν ξανά στη νέα κωμική σειρά του Mega με τίτλο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το φθινόπωρο σε σενάριο και σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Σύμφωνα με το σενάριο η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη βρίσκονται στους τις τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Στο πλευρό των τριών κυριών θα βρίσκεται μια πλειάδα από ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος θα κάνει μια guest εμφάνιση.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το πρώην ζευγάρι να εμφανίζεται μαζί στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του.

Η γνωριμία και ο χωρισμός

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αν γνωριζόντουσαν για αρκετά χρόνια, ήρθαν κοντά όταν έπαιξαν μαζί στην Πολυκατοικία, όπου υποδύονταν ένα ζευγάρι.

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Τριες μήνες μετά γεννήθηκε η κόρη τους Εύα.

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Το πρώην ζευγάρι είχε δημοσιοποιήσει το χωρισμό του με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ με τη δικηγόρο τους να τονίζει πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης Εύας.

Κλείσιμο

Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, αφού η Βάσω Λασκαράκη έχει παντρευτεί τον Λευτέρη Σουλτάτο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αρκετά χρόνια σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr