Επική έχει μείνει η ατάκα του κορυφαίου αθλητή, όταν πριν από περίπου δύο μήνες και μετά τον αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, αστειευόμενος είχε πει δημόσια για την σύντροφο του: «Θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω» είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά με το ερώτημα να παραμένει αν κι αυτή την φορά συνέβη κάτι μεταξύ τους, που τον έστειλε στον αγώνα έτοιμο για τη νίκη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και Βάσω Ντίνη είναι μαζί κάτι παραπάνω από τέσσερα χρόνια με την όμορφη Κερκυραία να βρίσκεται συνεχώς κοντά του στηρίζοντας την κάθε του αθλητική απόφαση. Οι δυο τους γνωρίζονται από τον στίβο, καθώς η Βάσω Ντίνη εκτός από φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Πελοποννήσου, έχει υπάρξει και αθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

ντινη1
ντινη4

Σε μια φωτογραφία της μάλιστα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook από αγώνα τον Ιούνιο του 2017, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο γεμάτος υπερηφάνεια είχε προδώσει την σχέση τους, γράφοντας σε μήνυμά του «Το κορίτσι μου» με την ίδια να του απαντά μ ένα γλυκό gif. Από την αρχή της σχέσης τους τα δυο παιδιά είχαν καταφέρει να έρθουν πολύ κοντά, σεβόμενος ο ένας τις προτεραιότητες του άλλου. Για τον λόγο αυτό η Βάσω Ντίνη γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις και τον προσωπικό αγώνα του συντρόφου της προσπαθούσε πάντα να τον εμψυχώνει και να του δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του.

ντινη

Μαζί του ταξιδεύει αρκετά συχνά σε αγώνες όπως έκανε το 2018 στο Βερολίνο όταν ο 20χρονος τότε Μίλτος Τεντόγλου πέταξε με άλμα του στο 8.25. Από την εμφάνιση του αυτή η νεαρή Κερκυραία δεν είχε κρύψει την συγκίνησή της ποστάροντας στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία μέσα στο στάδιο της Γερμανίας και πολλές ακόμη στα instastories της.

ντινη2_2

Πηγή: newsone.gr