Σε λογομαχία κατέληξε ο διάλογος μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Μαρκόπουλο και της προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

​Όλα ξεκίνησαν όταν κ. Μαρκόπουλος διαφώνησε με τον τρόπο που εμφανίζεται και διαχειρίζεται τη δημοσιότητα η κα Παγώνη.

​”Η πανδημία δεν είναι πλάκα, δεν είναι χιούμορ. Είναι μια κατάσταση στην οποία χρειάζεται μέτρο και όλοι έχουμε λίγο πολύ φίλους και οικογένειες που θρηνούν” τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: “οι καιροί είναι κρίσιμοι και η επικοινωνία χαλαρότητας και lifestyle, στέλνει λάθος μήνυμα στον πολίτη.

​Και όσον αφορά στην κα Παγώνη, επιστημονικά την ακούω πάντοτε, με ενδιαφέρον, δεν αμφισβητώ ποτέ τους επιστήμονες προσωπικά όμως νομίζω ότι αποφλοιώνεται η αξία του επιστημονικού λόγου της με τη διάθεση που έχει καθημερινά ή πολύ συχνά για μια lifestyle προσέγγιση των θεμάτων.

​Δεν αφορά τον κόσμο το προσωπικό lifestyle κανενός μας. Όταν κάνουμε την πανδημία, lifestyle δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα”.

Η κα Παγώνη πέρασε στην… αντεπίθεση καθώς απάντησε ότι “δεν με απασχολούν οι απόψεις του κ. Μαρκόπουλου. Με απασχολούν οι απόψεις των ασθενών μου και των ανθρώπων που εκφέρουν γνώμη. Ίσως ο κ. Μαρκόπουλος, επειδή οι γιατροί είμαστε περισσότερο στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότερο οι βουλευτές. Λογικό είναι. Θα κλείσει ο κύκλος ο δικός μας μόλις τελειώσει η νόσος COVID και θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο οι βουλευτές να τους έχετε καθημερινά”.

pronews.gr

Πηγή: newsone.gr