Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Οι δύο άνδρες με αφορμή το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη για τα σχόλια που πήρε μετά το θάνατο της μητέρας της διαφώνησαν σε πολύ έντονο ύφος.

«Έχουμε μια παθολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχεί η ρητορική μίσους… Είναι μία από τις ελευθερίες που καταντά ελευθεριότητα του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να το λύσουν αυτό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος εξερράγη λέγοντας:

«Κάπου ώπα! Εδώ μιλάμε για ένα πένθος. Βγαίνω έξω από τα ρούχα μου! Όσοι έχουμε περάσει αυτό το πράγμα βγαίνουμε έξω από τα ρούχα μας! Δεν είναι αστείο Αντρέα! Στο πένθος πρέπει να υπάρχει σεβασμός, για ποια ρητορική μίσους μου λες»;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε στη συνέχεια: «Ντύσου! Είναι ρητορική μίσους! Τι είναι αυτό; Το θέμα δεν είναι να βγούμε από τα ρούχα μας ή να φωνάξουμε. Το θέμα είναι να δούμε το πρόβλημα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα λέγοντας: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο καθένας τι γράφει. Θέλω να θυμάμαι εγώ με την Ιωάννα την μαμά της που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά αγάπησα πολύ περισσότερο την Ιωάννα όταν γνώρισα την μητέρα της και θέλω να τελειώσει εδω.

Πηγή: newsone.gr