Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με υπάλληλο του Δήμου Άργους – Μυκηνών να αφήνει σε ανάρτησή του υπονοούμενα για το περιστατικό του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος, όπως λέει, επικαλείται και μαρτυρίες, η 24χρονη… εκδιδόταν για 1.500€. Μάλιστα, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του, θεωρεί πως υπάρχει πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

salos1

Ξεκάθαρες αποστάσεις, ωστόσο, παίρνει από τις απόψεις του υπαλλήλου του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Ως Δήμαρχος έχω δίπλα μου συνεργάτες και συμβούλους για θέματα συνυφασμένα με το επαγγελματικό τους αντικείμενο, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. 

Ενημερώθηκα για μία ανάρτηση συνεργάτη μου που αφορούσε στην υπόθεση βιασμού της κοπέλα στην Θεσσαλονίκη. Καταδικάζω προσωπικές απόψεις που εκφράζονται δημόσια και θίγουν προσωπικότητες ειδικά όταν η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί. Σε καμία περίπτωση οι απόψεις του συνεργάτη μου δεν με εκφράζουν!»

Μάλιστα, με νέα του ανάρτηση, ο κ. Καμπόσος επισημαίνει πως προχωρά στην απόλυση του εν λόγω υπαλλήλου, σημειώνοντας πως «προχωρώ στη διαγραφή και απόλυση του εν λόγω ειδικού συμβούλου, ελπίζοντας να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια γεγονότα»:

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα κακοήθη σχόλια του δημοτικού υπαλλήλου, καυτηρίασε σε ανάρτηση – απάντηση και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στο πλευρό του οποίου η θαρραλέα Γεωργία αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπό της.

kataggelia

Πηγή: newsone.gr