Ο Βόλος “μετρά” ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σε δύο χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο 32χρονος άνδρας από τον Βόλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

O άνδρας καταδικάστηκε ερήμην για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση, και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, αφού είχε κλέψει μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα για να μεταβεί στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Τρίκερι προκειμένου να αφαιρέσει πράγματα και να προκαλέσει ζημιές.

Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες από τις παράνομες πράξεις του σε ειδικό προφίλ που έχει δημιουργήσει στο facebook.

Η παθούσα στο Δικαστήριο δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη για το αδίκημα της κλοπής των προσωπικών της αντικειμένων από την οικία της.

Ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, όμως αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test και αποχώρησε.

Μετά την καταδικαστική του απόφαση αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί.

Εφιάλτης για την 39χρονη σύντροφό του 

Όπως αποκάλυψε το TheNewspaper.gr ο 32χρονος εδώ και έναν χρόνο έχει γίνει η “σκιά” του θύματος. Έχει δημιουργήσει ειδικό προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, όπου καθημερινά αναρτά φωτογραφίες της και την υβρίζει.

Παράλληλα, έχει ανεβάσει πορνογραφικό υλικό από προσωπικές τους στιγμές σε site αντίστοιχου περιεχομένου.

Πριν από έναν χρόνο την παρέσυρε με μηχανάκι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, ενώ η γυναίκα έχει κάνει δεκάδες καταγγελίες για άσκηση βίας από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος έχει καταδικαστεί άλλες επτά φορές για επιθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και απειλής.

Ο δράστης δηλώνει ερωτευμένος με την 39χρονη γυναίκα και ζητά να γυρίσει πίσω στη σχέση τους, ενώ αποδίδει την κακοποιητική συμπεριφορά του σε ζηλοτυπία.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr