Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του Βόλου και, κυρίως, όσοι γνώριζαν τον 39χρονο δράστη των δολοφονιών δύο ηλικιωμένων γυναικών.

Ο 39χρονος, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη νονά του, επειδή δεν του έδινε τα λεφτά που της ζήτησε, αποκαλύφθηκε ότι πριν από 12 χρόνια είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο και τη μητέρα του δικηγόρου του!

Τόσα χρόνια, έπαιζε θέατρο σε συγγενείς, φίλους και γείτονες, οι οποίοι έχουν «πέσει από τα σύννεφα» μετά τις φοβερές αποκαλύψεις για τον 39χρονο δράστη.

Μητέρα 39χρονου: Τον έχω ξεγράψει

Η μητέρα του, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News του MEGA καθιστά σαφές ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δεν θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», είπε η μητέρα του 39χρονου.

Έδειχνε «ο καλός οικογενειάρχης»

Σήμερα, οι κάτοικοι του Βόλου σταματούν στα περίπτερα για να διαβάσουν τα πρωτοσέλιδα του τοπικού Τύπου. Να προσπαθήσουν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ασύλληπτης τροπής που πήρε η υπόθεση, κυρίως για τον δικηγόρο και τα αδέλφια του, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν τον δολοφόνο της μητέρας τους μπροστά στα μάτια τους και δεν το ήξεραν.

«Ο άνθρωπος ήταν φυσιολογικός. Τον βλέπαμε σχεδόν καθημερινά, ‘καλημέρα, καλησπέρα’ αυτό. Τίποτα παραπάνω. Οικογενειάρχης, έτσι; Τώρα ποιος μένει δίπλα μας πλέον δεν ξέρουμε», λέει γείτονας του 39χρονου.

Η σύζυγός του, όπως αναφέρουν συγγενείς, δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Τα όσα μαθαίνει για τον πατέρα των παιδιών της είναι αδύνατο να χωρέσουν στο μυαλό της. «Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει», αναφέρει συγγενής.

Παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά, ο 39χρονος είχε «χτίσει» το προφίλ του καλού οικογενειάρχη. «Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του, αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του.

Στην πραγματικότητα, ο 39χρονος ήταν εντελώς διαφορετικός απ’ ό,τι έδειχνε. Είχε ένα παρελθόν γεμάτο παραβατικές συμπεριφορές που τον είχαν οδηγήσει ουκ ολίγες φορές στα δικαστήρια κι άλλες τόσες που εκκρεμούν για το μέλλον.

Μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομου τζόγου, εμπρησμού και άλλα πολλά, με αποκορύφωμα τις δύο δολοφονίες των ηλικιωμένων γυναικών.

Τι λέει η αδελφή του δικηγόρου

Όπως αποδείχτηκε, ο 39χρονος έπαιζε θέατρο επί 12 ολόκληρα χρόνια. Εάν δεν είχε γίνει η ταυτοποίηση του DNA, ακόμα και σήμερα ο γιος της γυναίκας που είχε σκοτώσει το 2009, θα τον υπερασπιζόταν για μία ακόμα φορά στα δικαστήρια της Λάρισας, σε υπόθεση με κατηγορία εμπρησμού.

«Μόλις έγινε το έγκλημα αυτό και μαζί με άλλα 2-3 στοιχεία που είχε εναντίον του, το συνδύασε (σ.σ. ο δικηγόρος) και απαίτησε από την ασφάλεια το DNA», λέει η Βαλσάμη Μηλίνη, κόρη του θύματος και αδερφή του δικηγόρου.

Ο δικηγόρος, Γιάννης Μηλίνης, προσπαθεί πλέον να αντιμετωπίσει τη φρικτή αλήθεια, ότι ο 39χρονος πελάτης του είναι ο δολοφόνος και της μητέρας του, ότι όλα αυτά τα χρόνια του ζητούσε να τον υπερασπίζεται στα δικαστήρια και ότι εκμεταλλευόταν την παλιά τους γνωριμία για να απευθυνθεί σ’ εκείνον ξανά, προκειμένου να τον υπερασπιστεί και στη δεύτερη δολοφονία που είχε διαπράξει.

Πηγή: newsone.gr