Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε το πρωί της Τρίτης στον αέρα για την Νικολέττα Ράλλη και για το «κόψιμο» της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day ανέφερε: «Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει… Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο…»

«Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος ε δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν τα προϊόντα. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό. Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept. Αυτό είναι που σκέφτομαι…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζουμε πως η Νικολέττα Ράλλη είχε απαντήσει μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σε ερώτηση που της είχε κάνει ένας από τους followers της για το τηλεμάρκετινγκ στην εκπομπή της:

«Είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τελεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου «χαλάει» την ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά».

Νικολέττα Ράλλη

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr