Χτύπησε τόσο βάναυσα τον ηλικιωμένο, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία στον εγκέφαλο και σπασμένη μύτη.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν τα όσα πέρασε ένας ηλικιωμένος άντρας, μετά τον ξυλοδαρμό από μια γυναίκα τοξικομανή που εισέβαλε στο σπίτι του για να τον ληστέψει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Samantha McDonnell μπήκε στο σπίτι του 87χρονου στο Μπέρμιγχαμ στις 4 Μαρτίου, του ζήτησε χρήματα και του επιτέθηκε. Αφου έβγαλε το τηλέφωνο από την πρίζα ώστε ο άτυχος ηλικιωμένος να μην μπορει να καλέσει σε βοήθεια, έκλεψε την τραπεζική του κάρτα. 

Η 37χρονη, χτύπησε τόσο βάναυσα τον ηλικιωμένο, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία στον εγκέφαλο και σπασμένη μύτη. Οι φρικιαστικές εικόνες δείχνουν τον ηλικιωμένο με πρησμένα μάτια και αίμα σε όλο του το πρόσωπο και το κεφάλι.

Η 37χρονη συνελήφθη την επόμενη μέρα στο διαμέρισμά της. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κλεμμένα αντικείμενα και τα ρούχα που φορούσε την ώρα της επίθεσης. 

in.gr

Πηγή: newsone.gr