Στα κρύα του λουτρού άφησε τη σύζυγό του, Βρετανός εκατομμυριούχος, πρώην επικεφαλής της εταιρείας «Wonga», για τα μάτια μιας Ουκρανής πρόσφυγα που φιλοξενούσαν στο σπίτι τους, ακολουθώντας τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης.

Ο 52χρονος Χάακον Οβερλί από το Σάρει, μετακόμισε πρόσφατα με την ερωμένη του στο απέναντι σπίτι της οικογένειάς του για να απολαύσει τον έρωτά του με την Ανατολικοευρωπαία. Το ερωτευμένο ζει στo pool house της οικίας.

Ο εκατομμυριούχος επενδυτής, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», άσκησε ενεργά πιέσεις στους Βρετανούς πολιτικούς για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες να βρουν καταφύγιο στη γηραιά Αλβιώνα.

epihirmatias
Ο 52χρονος Χάακον Οβερλί

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Βρετανός επιχειρηματίας έκανε λόμπινγκ στη βρετανική κυβέρνηση για να επιταχύνει την έκδοση βίζας για την ερωμένη του.

Ο Όβερλι που γεννήθηκε στη Νορβηγία, σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Όσλο και έχει επίσης πτυχίο στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Ντάρχαμ. Απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά την ίδρυση του διαδικτυακού χρηματιστηρίου Self Trade.

Η εταιρεία του ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Απρίλιο του 2000 και πωλήθηκε τον Οκτώβριο του ιδίου έτους έναντι 900 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Όβερλι έχει εργαστεί στην τράπεζα JP Morgan αλλά και ως επενδυτικός τραπεζίτης στην ING Barings. Διετέλεσε επίσης, διευθυντής στην προβληματική εταιρεία δανείων Wonga επί ένα χρόνο (το 20080.

Ο Βρετανός εκατομμυριούχος υπέκυψε στη γοητεία της Ουκρανής προσφυγοπούλας που φιλοξενούσε η οικογένειά του στο Σάρει, λίγους μήνες μετά την έναρξη του πολέμου του Πούτιν στην Ουκρανία .

Κλείσιμο

«Ήταν θέμα χρόνου να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον», όπως ο ίδιος υποστηρίζει στην εφημερίδα «The Sun» μιλώντας για τη νέα του σχέση.

Η περίπτωση του Βρετανού Τόνι και της Ουκρανής Σοφία Καρκάντιμ

Η υπόθεση του Βρετανού εκατομμυριούχου θυμίζει την περίπτωση του Βρετανού Τόνι Γκάρνερ και της Ουκρανής πρόσφυγα, Σοφία Καρκάντιμ που είχε απασχολήσει έντονα πριν από λίγους μήνες τον βρετανικό Τύπο.

Ο 29χρονος Τόνι ξεμυαλίστηκε με την Ουκρανή που φιλοξενούσε με τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι εγκαταλείποντας την ίδια και τα δύο παιδιά τους.

Το ζευγάρι έχει δηλώσει ότι έκτοτε υφίσταται έναν «χείμαρρο κακοποίησης και μίσους» στο διαδίκτυο για την απόφασή του να μείνουν μαζί ενώ κάποιοι απείλησαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για την απέλαση της Ουκρανής.

Οι Γκάρνετ ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ωστόσο, ο Τόνι μόλις είδε την Σοφία την ερωτεύτηκε σφόδρα. Αλλά και η Σοφία ανταποκρίθηκε στα αισθήματα του Τόνι.

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr