Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, σήμερα, Τετάρτη και ξέσπασε σε κλάματα για το Survivor All Star.

Ειδικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του, καθώς, όπως υπογράμμισε, το σώμα της δεν της επέτρεπε να συνεχίσει σε αυτό, βλέποντας ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο, στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι πιεσμένος και θέλει να αποχωρήσει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε σε δάκρυα

Όπως επεσήμανε η Βρισηίδα Ανδριώτου «την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές, αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο…. Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν, γιατί είστε σε άλλες ομάδες…».

Πιο αδύνατη από ποτέ η Κατερίνα Ζαρίφη: Έχασε πάνω από 20 κιλά και εξηγεί δημόσια πως τα κατάφερε

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σάκη Κατσούλη

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη, σημειώνοντας «ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».

Πηγή: newsone.gr