Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο X-Factor με το συναρπαστικό bootcamp το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21.00 στο MEGA.

Ο Αντρέας Γεωργίου, στην πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής, ανεβαίνει στην σκηνή του talent show και υποδέχεται διαγωνιζόμενους και κριτές σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» για όσα δούμε απόψε το βράδυ.

«Έχουν γίνει τα γυρίσματα για απόψε. Ήταν η πρώτη μου φορά ως παρουσιαστής. Πέρασα πολύ ωραία, δεν ξέρω πώς πέρασαν τα παιδιά γιατί είχαν να κάνουν κάτι πολύ δύσκολο. Σήμερα θα γίνει η επιλογή των 40 που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Απόψε οι 40 θα χωριστούν σε 4 ομάδες, κάθε κριτής θα επιλέξει δέκα καλλιτέχνες», περιέγραψε.

«Εγώ σήμερα μπαίνω στο πλατό και ανακοινώνω στους κριτές τη διαδικασία, αλλά και το πώς πρέπει να επιλέξουν τους δέκα καλλιτέχνες. Πρέπει να προλάβουν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν. Απόψε γίνεται μάχη μεταξύ των κριτών, για το ποιος θα πάρει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες», συνέχισε.

«Υπάρχουν πολλές καλές φωνές. Από τους καλλιτέχνες που θα περάσουν στην επόμενη φάση, οι κριτές δε θα μπορούν να επιλέξουν τον καλύτερο. Είναι όλοι πάρα πολύ καλοί», είπε ακόμα ο Αντρέας Γεωργίου.

Αναφερόμενος, τέλος, στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την παρουσίαση, ο ίδιος εξήγησε: «Μου έγινε πρόταση για την παρουσίαση και ήθελα να το κάνω. Μου κάνει κλικ, θέλω πολύ να το κάνω, και είναι ωραία και η παρέα, οι κριτές μας είναι απίθανοι. Εγώ σκηνοθέτης είμαι. Τα υπόλοιπα τα κάνω για να περνάω καλά. Αυτή τη στιγμή δουλεύω ένα κομμάτι που δε θα μπορούσα να το δουλέψω σε άλλη περίσταση».

Πηγή: newsone.gr