Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, Τόνυ Μαυρίδη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Έλενα Παπαρίζου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της, Τόνυ Μαυρίδη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογικά.

Η ίδια συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη και τον δικηγόρο της βρέθηκε στο κτίριο 12 των Ευελπίδων. Η Έλενα Παπαρίζου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, αλλά αποκάλυψε στη δημοσιογράφο της εκπομπής ότι είναι συναισθηματικά φορτισμένη. «Είναι κάτι πολύ προσωπικό. θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της και για πολλά χρόνια μανατζέρ της, Τόνυ Μαυρίδη και τον μηνύει για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως ανέφερε μάλιστα ο δικηγόρος της, η μήνυση έχει να κάνει κυρίως για οικονομικούς σκοπούς και λόγους.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες η Έλενα Παπαρίζου έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον Τόνυ Μαυρίδη έπειτα από συνέντευξη που είχε δώσει σε γνωστό περιοδικό και τη δυσφημούσε αναφέροντας πως έχει εξάρτηση από το αλκοόλ.

in.gr

Πηγή: newsone.gr