Τα πράγματα στο Survivor έχουν ζορίσει για τα καλά. Η πίεση, η κούραση, η αϋπνία, η πείνα και οι κακουχίες έχουν φέρει τους παίκτες κυριολεκτικά στα όριά τους. Το αυριανό επεισόδιο αναμένεται συναρπαστικό. Μάλιστα σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ο Πάνος Καλίδης αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν ανακοινώνει την απόφασή του στους συμπαίκτες του, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου. Ο τραγουδιστής άντεξε τις δύσκολες συνθήκες για τρεις μήνες, ωστόσο τώρα τα πράγματα για εκείνον ήταν ανυπόφορα…

Σε πολύ δεινή κατάσταση από ότι φαίνεται είναι και ο άλλος τραγουδιστής της παρέας. Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου ο τραγουδιστής εμφανίζεται καταβεβλημένος και ψυχολογικά ράκος.

«Τι τελευταίες μέρες είμαι τελείως μόνος και μιλάω μόνο στον εαυτό μου, στη θάλασσα και στις πέτρες, δεν μου μιλάνε σχεδόν όλοι, είμαι μόνος μου εδώ στη ζούγκλα εδώ στη θάλασσα. Ξέρουν εκεί έξω όλοι ότι δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα παίξω ηθοποιηλίκι. Πραγματικά έβαλα στοίχημα με τη γυναίκα μου… Θα το παλέψω και άλλο. Ο κόσμος είναι μαζί μου απλά», ακούγεται να λέει με δάκρυα στα μάτια ο Τριαντάφυλλος.

in.gr

Πηγή: newsone.gr