Μώλωπες στο πρόσωπο και έντονους πόνους στον αυχένα εξακολουθεί να έχει τέσσερις μέρες μετά τον ξυλοδαρμό της, η 75χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ στην Καβάλα, που σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησής της, δέχτηκε επίθεση από 45χρονο επειδή άργησε να φτιάξει τον καφέ του γιού του.

Το σκηνικό περιγράφει στο protothema.gr ο γιος της Κλεισθένης Τζάκης, ο οποίος όχι μόνο ήταν μπροστά στην επίθεση το πρωινό του Σαββάτου, αλλά προσπάθησε άμεσα να ακινητοποιήσει τον «νταή»:

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχουμε κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες, προκειμένου η μητέρα μου να δικαιωθεί από την άγρια και άδικη επίθεση που δέχτηκε. Από τα χτυπήματα πέρα από τους μώλωπες που έχει στο πρόσωπο, έχει και θέμα με τον αυχένα της» αναφέρει.

«Μας κατέστρεψε το μαγαζί»

«Ήμουν μπροστά στο περιστατικό και φαίνεται και στο βίντεο. Έτρεξα και τον ακινητοποίησα. Δεν τον χτύπησα, προσπάθησα να συγκρατηθώ και να κυριεύσει μέσα μου η λογική. Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί και πάνω στη φούρια της δουλειάς. Μας κατέστρεψε το μαγαζί», περιγράφει.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο της πόλης, όπου μετά από μήνυση που κατατέθηκε προχώρησε στην σύλληψη του 45χρονου :

«Καλέσαμε το λιμεναρχείο, του κάναμε μήνυση και τον συνέλαβαν. Εμείς παραδώσαμε κι όλο το οπτικοακουστικό υλικό στον ανακριτή του λιμεναρχείου. Από κει και πέρα δεν ξέρω τι έγινε γιατί το μοναδικό που με ενδιέφερε ήταν η υγεία της μητέρας μου. Σε αυτό το μαγαζί εγώ ως νεότερος είμαι η τρίτη γενιά που το λειτουργεί και ποτέ μα ποτέ δεν μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Τέτοιο σκηνικό δεν έχουμε ζήσει ποτέ. Φοβάμαι ότι ο κόσμος ξεφεύγει σιγά σιγά».

Ο γιος έκανε φασαρία, η μητέρα το συνέχισε και ο πατέρας χτύπησε την 75χρονη

Κλείσιμο

Όλο το σκηνικό, σύμφωνα με τον Κλεισθένη Τζάκη, το προκάλεσε ο γιος της οικογένειας που παρήγγειλε τηλεφωνικά τον καφέ του:

«Το σκηνικό ξεκίνησε από τον γιο τους. Εκείνος μας πήρε τηλέφωνο και μας παρήγγειλε έναν καφέ, ωστόσο σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθούμε εκείνοι που προηγούνται στην εξυπηρέτηση είναι οι καθήμενοι πελάτες μας. Έτσι θέλαμε να εξυπηρετήσουμε με μια σειρά, πρώτα τον κόσμο που καθόταν στα τραπέζια μας μέσα κι έξω από το μαγαζί. Λίγη ώρα μετά μπήκε μέσα ο γιος κι έκανε φασαρία επειδή άργησε ο καφές του. Το αποτέλεσμα ήταν να φύγει και να πάει να πει στην μάνα του ότι τον βρίσαμε. Έτσι ήρθε εκείνη και άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει, πως δήθεν είχαμε προσβάλλει τον γιο της. Αν και της δείξαμε το οπτικοακουστικό υλικό εκείνη όχι μόνο δεν μας πίστεψε αλλά συνέχισε να φωνάζει. Αν δεν το συνέχιζε εκείνη θεωρώ πως δεν θα είχε συμβεί τίποτα».

Το κακό δεν άργησε να γίνει όταν μετά τον γιο και την μάνα μπήκε στην επιχείρηση ο 45χρονος:

«Έτσι λίγο μετά ήρθε ο άνδρας της οικογένειας και θεώρησε σωστό να πράξει όπως έπραξε. Με τσαμπουκά αρχικά και μετά σηκώνοντας το χέρι του στην ανυπεράσπιστη μητέρα μου. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώνει για ασήμαντους λόγους έτσι το χέρι του είναι ντροπή».

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr