Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Υπόθεση 12χρονης: «Είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, της μιλάμε και δεν λέει...

Υπόθεση 12χρονης: «Είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, της μιλάμε και δεν λέει ούτε γεια»

60
0

Σύμφωνα με τη θεία, το κορίτσι ζει ένα δράμα, ενώ μίλησε και για την παρουσία ψυχολόγου.

Τις τραγικές στιγμές που βιώνει το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια περιέγραψε η θεία της μιλώντας στο MEGA, μετά και την απόφαση των δικαστών να παραμείνει προφυλακισμένη η μητέρα της. Μάλιστα όπως τόνισε μιλάει κάθε μέρα μαζί της.

«Θέλει να πιαστούνε όλοι, δε θέλει κανένας να είναι έξω και έχει πει το παιδί πως θέλει να σώσει όλα τα υπόλοιπα παιδιά να μην ξαναπεράσει κανένα παιδί αυτά που πέρασε», δήλωσε η θεία της, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την σταθερή απουσία της πολιτείας: «Είναι μέσα σε ένα σπίτι κλεισμένο, δεν έχει αλλάξει τίποτα, τρομαγμένη είναι, δεν μιλάει όταν της μιλάει κάποιος, ούτε γεια λέει, δεν πλησιάζει σε άντρα κοντά. Έχουμε πρόβλημα με αυτό και σε γυναίκες δηλαδή, όλους τους φοβάται. Είμαι όλη μέρα μαζί της. Με το παιδί είμαι και εγώ ‘φυλακή’, είμαστε μαζί ‘φυλακή’».

Επίσης η θεία της 12χρονης, είπε ότι η μικρή δεν πηγαίνει ούτε σχολείο. Όσο για την ύπαρξη ψυχολόγου: «Τίποτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Μία φορά την εβδομάδα, 100 χιλιόμετρα από εδώ, από το σπίτι μας, είναι η ψυχολόγος», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Περιμένω, κάνω υπομονή. Είμαι και εγώ εγκλωβισμένη γιατί αν δε με βοηθήσουνε με το παιδί να γίνει κάτι, δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Τους παρακαλώ κάθε ημέρα κάτι να γίνει».

real.gr

Πηγή: newsone.gr