Συγκλονισμένη δηλώνει η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα, που έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης τον Ιούνιο του 2020, μετά από τις αποκαλύψεις για την 34χρονη κατηγορούμενη.

Ερωτηθείσα για τις σκέψεις της μόλις έμαθε ότι η 34χρονη φέρεται να βίασε και να κακοποίησε την ίδια της τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της, η μητέρα της 10χρονης ανέφερε:

«Συγκλονίστηκα. Δεν μπορώ να φανταστώ, με αυτή η γυναίκα που δήλωνε πως ήθελε να βγει έξω, ποιο παιδί θα ήταν το επόμενο».

Διακόπηκε το δικαστήριο

Το δικαστήριο διακόπηκε για αύριο λόγω απουσίας του δικηγόρου της κατηγορουμένης, με τη μητέρα της ανήλικης να δηλώνει πως θέλει το χειρότερο για τη γυναίκα που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί της.

Μάλιστα ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο για την οικογένειά να βρίσκονται εκτός σπιτιού τα παιδιά της.

«Τα παιδιά της οικογένειάς μας είναι μακριά εδώ και 18 μήνες από αυτό που έκανε η κατηγορούμενη στην κόρη μου. Δεν υπάρχουν λόγια να σας πω πόσο δύσκολο ήταν. Εύχομαι καμία μάνα να μη βρεθεί στη δική μου θέση. Θέλω το χειρότερο για αυτή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα την καταδικάσει αλλά εμείς ως οικογένεια θέλουμε να το κάνουμε εμείς το δικαστήριο στην κατηγορούμενη». 

in.gr

Πηγή: newsone.gr