Νέα καταγγελία βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση κυκλώματος μαστροπείας. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η ανακριτική έρευνα μετά την καταγγελία της 24χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, ανάμεσά τους και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο αρνήθηκε.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Παράλληλα, την Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωχρονιάς που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης και έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης κοπέλας.

Πηγή: newsone.gr