Αίτηση διαζυγίου σε βάρος του 50χρονου συζύγου της κατέθεσε μία 39χρονη, επειδή, όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν είχε οργασμό για 17 χρόνια!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σύζυγος, επήλθε «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεως συζυγικών καθηκόντων», ενώ ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ οργασμική εμπειρία στην διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων εντός του γάμου τους, καθώς και ότι «δεν χαλάρωσε κατά τη διάρκεια του γάμου της και ήταν σε μία διαρκή ένταση».

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τον Φεβρουάριο του 2024.

Έκπληκτος ανέγνωσε την αίτηση διαζυγίου ο σύζυγος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε ότι «η επιχειρηματολογία της είναι ψευδής και αστεία. Εύχομαι να επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου “έπιασε” για λίγα λεπτά: θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπήθηκα και για τους δυο μας».

O δικηγόρος του 50χρονου συζύγου, Φοίβος Στρουγγάρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένες οι προτάσεις στην αίτηση διαζυγίου, τονίζοντας πάντως ότι το βασιικό ερώτημα που ανακύπτει είναι πως μπορεί να αποδειχθεί στην δικαστική αίθουσα ότι η σύζυγος δεν είχε οργασμό… και μάλιστα για 17 συναπτά έτη.

Πηγή: newsone.gr