Τις αστρολογικές της προβλέψεις της των 12 ζωδίων για το σαββατοκύριακο έκανε η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως προκύπτει από την γνωστή αστρολόγο, κάποιοι θα δουν την αισθηματική τους ζωή να βελτιώνεται, ενώ σε άλλους δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Διαβάστε επίσης: «Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια» – Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν γεμάτες τσέπες το 2023

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ
Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (β’ και γ’ δεκ).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΛΕΩΝ
Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΖΥΓΟΣ
Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Σελήνη στον Καρκίνο θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (β’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΙΧΘΥΕΣ
Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στον Αιγόκερω φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

in.gr

Πηγή: newsone.gr